۱۳۸۷ بهمن ۳, پنجشنبه

کشک و بادنجان با عدس و گوشت


مواد لازم :

عدس یک لیوان
بادنجان یک کیلو
گوشت ماهیچه گوشفند با استخوان حدود 300 گرم با کوفته قلقلی هم میشه درست کرد
کشک پاستوریزه کمی (حتما کشک قبلا جوشانده بشه )
پیازداغ و نعنا داغ و سیر داغ کمی
زعفران دم کرده
گردو خرد شده
نمک و زردچوبه و فلفل قدری

بادنجان ها را شسته و پوست کنده و تفت بدین . گوشت را با آب و کمی پیاز و نمک و زردچوبه بار بگذارین تا بپزه . عدس را خیس کنین و آبش را عوض کنین و بذارین بپزه . حالا گوشت و عدس پخته شده و بادنجان و کمی از پیاز داغ را با هم بذارین چند جوش بزنن تا بادنجانها نرم و پخته بشن . زردچوبه و در صورت تمایل کمی ادویه اضافه کنین . آب خوراک باید کاملا کشیده بشه . نیاز یهم به کوبیدن وله کردن مواد نیست . اگه دوست داشتین کمی از کشک هم داغلش بریزین که با مواد بجوشه و مخلوط بشه ... توی طعمش تاثیر داره و خوشمزه ترمیشه ....
بعد توی ظرف مناسب بکشین و با نعنا داغ و سیر داغ و پیاز داغ و کشک و زعفرون و گردو تزیین کنین ......و با نون داغ سروش کنین .


این غذا رو اگه بکوبین و له کنین ... میشه : حلیم بادنجان !

نکته :
برای سرخ کردن بادنجانها بهتره نمک بزنین و کمی بمونه تا زهرابش گرفته بشه و یا اینکه یکساعت توی آب نمک بزارین بمونه بعد کاملا بشورین وخشک کنین تا نمکش بره .....اینطوری کمتر روغن میره و خوشرنگتر سرخ میشه ...
نکته :

اگه د.ست دارین کمی هم رب گوجه میتونین در انتها به بادنجانها بزنین ...غذا خوشمزه تر و خوشرنگتر میشه ...

لینک آموزش انواع غذاهای مدرن و سنتی در تالارگفتمان سفره خونه :
http://forum.sofrehkhune.com/forum379


لینک آموزش انواع غذاهای مدرن و سنتی در پرتال سفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir/foods/293/1/




۱ نظر:

  1. سلااام

    خیییییلی خوشمزه به نظر می آد...

    ممنون شبنم جون دستتون درد نکنه

    پاسخحذف