مواد لازم :
عدس یک لیوان
بادنجان یک کیلو
گوشت ماهیچه گوشفند با استخوان حدود 300 گرم با کوفته قلقلی هم میشه درست کرد
کشک پاستوریزه کمی (حتما کشک قبلا جوشانده بشه )
پیازداغ و نعنا داغ و سیر داغ کمی
زعفران دم کرده
گردو خرد شده
نمک و زردچوبه و فلفل قدری
بادنجان ها را شسته و پوست کنده و تفت بدین . گوشت را با آب و کمی پیاز و نمک و زردچوبه بار بگذارین تا بپزه . عدس را خیس کنین و آبش را عوض کنین و بذارین بپزه . حالا گوشت و عدس پخته شده و بادنجان و کمی از پیاز داغ را با هم بذارین چند جوش بزنن تا بادنجانها نرم و پخته بشن . زردچوبه و در صورت تمایل کمی ادویه اضافه کنین . آب خوراک باید کاملا کشیده بشه . نیاز یهم به کوبیدن وله کردن مواد نیست . اگه دوست داشتین کمی از کشک هم داغلش بریزین که با مواد بجوشه و مخلوط بشه ... توی طعمش تاثیر داره و خوشمزه ترمیشه ....
بعد توی ظرف مناسب بکشین و با نعنا داغ و سیر داغ و پیاز داغ و کشک و زعفرون و گردو تزیین کنین ......و با نون داغ سروش کنین .
این غذا رو اگه بکوبین و له کنین ... میشه : حلیم بادنجان !
نکته :
برای سرخ کردن بادنجانها بهتره نمک بزنین و کمی بمونه تا زهرابش گرفته بشه و یا اینکه یکساعت توی آب نمک بزارین بمونه بعد کاملا بشورین وخشک کنین تا نمکش بره .....اینطوری کمتر روغن میره و خوشرنگتر سرخ میشه ...
نکته :
اگه د.ست دارین کمی هم رب گوجه میتونین در انتها به بادنجانها بزنین ...غذا خوشمزه تر و خوشرنگتر میشه ...
عدس یک لیوان
بادنجان یک کیلو
گوشت ماهیچه گوشفند با استخوان حدود 300 گرم با کوفته قلقلی هم میشه درست کرد
کشک پاستوریزه کمی (حتما کشک قبلا جوشانده بشه )
پیازداغ و نعنا داغ و سیر داغ کمی
زعفران دم کرده
گردو خرد شده
نمک و زردچوبه و فلفل قدری
بادنجان ها را شسته و پوست کنده و تفت بدین . گوشت را با آب و کمی پیاز و نمک و زردچوبه بار بگذارین تا بپزه . عدس را خیس کنین و آبش را عوض کنین و بذارین بپزه . حالا گوشت و عدس پخته شده و بادنجان و کمی از پیاز داغ را با هم بذارین چند جوش بزنن تا بادنجانها نرم و پخته بشن . زردچوبه و در صورت تمایل کمی ادویه اضافه کنین . آب خوراک باید کاملا کشیده بشه . نیاز یهم به کوبیدن وله کردن مواد نیست . اگه دوست داشتین کمی از کشک هم داغلش بریزین که با مواد بجوشه و مخلوط بشه ... توی طعمش تاثیر داره و خوشمزه ترمیشه ....
بعد توی ظرف مناسب بکشین و با نعنا داغ و سیر داغ و پیاز داغ و کشک و زعفرون و گردو تزیین کنین ......و با نون داغ سروش کنین .
این غذا رو اگه بکوبین و له کنین ... میشه : حلیم بادنجان !
نکته :
برای سرخ کردن بادنجانها بهتره نمک بزنین و کمی بمونه تا زهرابش گرفته بشه و یا اینکه یکساعت توی آب نمک بزارین بمونه بعد کاملا بشورین وخشک کنین تا نمکش بره .....اینطوری کمتر روغن میره و خوشرنگتر سرخ میشه ...
نکته :
اگه د.ست دارین کمی هم رب گوجه میتونین در انتها به بادنجانها بزنین ...غذا خوشمزه تر و خوشرنگتر میشه ...
لینک آموزش انواع غذاهای مدرن و سنتی در تالارگفتمان سفره خونه :
http://forum.sofrehkhune.com/forum379
سلااام
پاسخحذفخیییییلی خوشمزه به نظر می آد...
ممنون شبنم جون دستتون درد نکنه