۱۳۸۸ فروردین ۱۴, جمعه

دمپخت کلم با لوبیا چشم بلبلی( کازرونی )



مواد لازم برای 6 نفر:
گوشت قیمه ای خرد شده ( به اندازه حبه قند ) 700 الی 800 گرم
معمولا برای قیمه مغز ران گوساله جوان مناسب تر است زیرا بدون چربی است و ریشه ریشه هم نمی شه .
برنج 4 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه
ترخون پاک و خورد کرده نیم کیلو یا ترخون خشک 4/1 پیمانه
کلم برگ خورد شده ( یک کلم متوسط و سرخ کرده . به اندازه ای که طلایی شود )
رب گوجه کمی پیاز یکعدد درشت ( خلالی خرد کنید و پیاز داغ تهیه کنید)
زعفران دم کرده
نمک و ادویه مخلوط
سیر سه حبه روغن و کمی کره یا روغن حیوانی
طرز تهیه :
کلم برگ رو خرد کنین و بشویین و بعد توی روغن همراه با پیاز تفت بدین .

لوبیا چشم بلبلی را از شب قبل خیس کنین و جداگانه با کمی آب بپزین ..

گوشت قیمه را به کلم و پیاز اضافه کنین وبعد با کمی رب گوجه فرنگی و زعفران و نمک و ادویه ( و کمی دارچین ) بپزید .

در انتها لوبیا چشم بلبلی پخته شده و کمی از ترخون ( تازه یا خشک ) و سیر را هم اضافه کنید و یک جوش بزند .حال نمک و فلفل را اضافه کنید و مایه را بچشید .
بعد برنج خیس خورده را جوشانده و کمی زنده تر آبکش کرده و هنگام کشیدن مواد را ( ترخون خشک را در این مرحله هم میشه اضافه کرد ) لابلا بکشین و روغن داغ بدین و دم کنین .

هنگام سرو غذا روی آن روغن حیوانی یا کمی کره و زعفران دم کرده اضافه کنید و سر میز ببرید .



این غذا را میتوان به صورت دمی ( کته ) هم تهیه کرد . به هرحال پلو های مخلوط باید به اصطلاح پر ملات باشند .غذای فوق العاده خوش عطر و خوشمزه و خوش خوراکیه .

مشاهده لینک آموزش انواع ته چین و پلو و چلوها

در پرتال سفره خونه :

http://www.sofrehkhune.ir/foods/288/1/


مشاهده لینک انواع پلو و چلو و پلو مخلوط

در تالار گفتمان سفره خونه :

https://forum.sofrehkhune.com/forum99/

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر